agenda

T/M 24 oktober stemmen Dirk Roosenburgprijs 2019

Doe mee en stem op jouw favoriete ontwerp! Niet alleen de jury mag een oordeel vellen over de genomineerde projecten, iedereen in Eindhoven mag meestemmen. Bekijk hier de nominaties en laat jouw voorkeur achter. Tot en met donderdag 24 oktober kan er gestemd worden.

De winnaar van deze speciale publieksprijs wordt bekend gemaakt op vrijdag 25 oktober, tijdens de feestelijke bijeenkomst rond de tweejaarlijkse Dirk Roosenburgprijs. De prijs wil bijdragen aan een maatschappelijke discussie over het verbeteren van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Met andere woorden: hoe houden we de stad economisch sterk maar tegelijk leefbaar? En wat betekent dat voor de architectuur?

De prijs is genoemd naar Dirk Roosenburg (1887-1962), een architect die veel in opdracht van Philips werkte. Hij heeft een belangrijk stempel op Eindhoven gedrukt. Gebouwen zoals de Lichttoren, de Admirant en het Natlab op Strijp-S zijn door hem ontworpen.

De vorig keer werd de Dirk Roosenburg publieksprijs gewonnen door het project ‘renovatie Philipsdorp’ (opdrachtgever: Stichting Woonbedrijf / architect: BouwHulpgroep / aannemer: Strukton Van Straten)

do 24 oktober
Tijd: 00:00
Locatie: Natlab
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 10/24/2019 00:00 10/24/2019 00:00 Europe/Amsterdam T/M 24 oktober stemmen Dirk Roosenburgprijs 2019 Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox