agenda

Stadsgesprek: Strijp-S

Op maandag 9 september praten we in Natlab met tal van direct betrokkenen over de toekomst van Strijp-S. Te gast zijn onder meer Don Murphy (VMX Architects), Pim Köther (Kenk Architecten), Guy Mertens (Binst architects: afbeelding), Rutger Schoenmaker (JSA Architecten), Bert Dirrix (diederendirrix) en Adriaan Geuze (West 8, supervisor Strijp-S).

Er wordt momenteel volop gebouw op Strijp-S. De projecten schieten de lucht in: de Spoorzone, Haasje Over, de Trudo Toren en S-West. Met de uitgenodigde architecten bekijken we deze projecten. Het is goed om vast te stellen dat Strijp-S pas op 1/3 van zijn ontwikkeling zit. Kortom, 2/3 komt er nog aan. Dus deze verdichting is nog maar een begin.

Daarom gaan we ook onderzoeken hoe de verdichting van Strijp-S (die dus nog lang niet af is) verder gestalte krijgt. Daarbij zijn er wel wat punten die aandacht vragen. Daarvoor gaan we in gesprek met Adriaan Geuze, die al sinds 2001 betrokken is bij de ontwikkeling van Strijp-S. Gespreksleiding: Erna van Holland.

ma 09 september
Tijd: 20:00
Locatie: Natlab
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 09/09/2019 20:00 09/09/2019 21:45 Europe/Amsterdam Stadsgesprek: Strijp-S Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox