agenda

Stadsgesprek: de Stad van de Toekomst…

Op maandag 11 februari ontvangen we om 20.00 u in Natlab de gemeentelijk opdrachtgever en de ontwerpers van de ontwerpstudie De Stad van de Toekomst (BNA Onderzoek e.a.).

Twee teams hebben gewerkt aan een toekomstvisie voor de omgeving Fellenoord-station. Dit zijn team Triangel (Tangram Architectuur en Stedelijk landschap, MUST, Urban Sync, Arcadis, Fakton, Becx & van Loon) en team Urban Arcipelago (Mauroparravicini Architects, Kartonkraft, Openfabric, NOHA, MOVE Mobility en Royal HaskoningDHV). Onder leiding van Erna van Holland praten we verder over de analyses, plannen en toekomst van dit bijzonder dynamische stukje Eindhoven.

Praktisch: aanmelden via link (druk op de Natlab site op ‘20.00 u’ om gratis kaarten te reserveren). Om 19.45 gaat de zaal open voor mensen met een kaartje, om 19.55 worden de plaatsen die over zijn opgevuld.

ma 11 februari
Tijd: 20:00
Locatie: Natlab
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 02/11/2019 20:00 02/11/2019 21:30 Europe/Amsterdam Stadsgesprek: de Stad van de Toekomst… Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox