agenda

Sociëteit: bijeenkomst Yksi

Donderdag 10 februari 2022 ontvangen we onze sociëteitsleden voor een gesprek over de circulaire economie. We ontvangen Koen Klijn (EctorHoogstad Architecten) en Patrick Schreven (Eco+Bouw).

Koen Klijn zal een korte lezing verzorgen waarin hij zijn visie op duurzaamheid en circulariteit toelicht. Aanleiding is gebouw R10 op de Fontys Campus waarin een aantal duurzaamheidseisen zijn vertaald in een aansprekend en flexibel onderwijsgebouw. Het gebouw won onlangs Beste Schoolgebouw van het Jaar Award van Architectenweb.

Patrick Schreven richtte in 2013 Eco+Bouw op. Hij heeft daarbij een heldere visie voor ogen: de toekomst van bouwen is groen. De uitputting van grondstoffen en klimaatverandering leiden onontkoombaar tot een overstap naar circulaire methodes met ecologische, biobased bouwmaterialen. Dit brengt bovendien voordelen met zich mee zoals extra comfort en significante gezondheidswinst.

Vanwege de actuele coronamaatregelen kunnen we slechts 1/3 van de zaalcapaciteit gebruiken. Hierdoor hebben we het maximale aantal deelnemers voor deze bijeenkomst inmiddels bereikt. 

 

do 10 februari
Tijd: 16:00
Locatie: Yksi / Torenallee Strijp-S
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 02/10/2022 16:00 02/10/2022 18:00 Europe/Amsterdam Sociëteit: bijeenkomst Yksi Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Yksi / Torenallee Strijp-S
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox