agenda

OMD: Open Huis DOMUSDELA

Open Monumentendag (OMD) is een evenement dat plaatsvindt in het tweede weekend van september. De landelijke OMD-organisatie heeft overleg gehad met het Ministerie van OCW met het oog op het mogelijk aflasten van het evenement in het kader van de coronamaatregelen. OMD valt niet onder de evenementenregeling, waarvoor een verbod geldt tot 1 september met mogelijk later nog een verlenging. De losse activiteiten rondom monumenten worden door het ministerie gezien als ‘culturele activiteit’.

Daarom kunnen we openstellingen en rondleidingen organiseren als we daarbij de coronarichtlijnen van het RIVM toepassen. We zijn daarom erg verheugd dat we, onder een aantal voorwaarden, bezoekers kunnen ontvangen in een van de mooiste monumenten van Eindhoven: DOMUSDELA.

Dit zijn de regels die we hanteren bij de openstelling. We kunnen alleen bezoekers zonder gezondheidsklachten ontvangen. Bovendien mogen we niet te veel mensen toelaten. Daarom is er eenrichtingroute gemaakt die start bij de ingang van DOMUSDELA aan de Tramstraat. Bovendien worden alle bezoekers verzocht om 1,5 m afstand tot andere bezoekers en medewerkers te houden. De openstelling is gepland op zondag 13 september van 11.00 tot 17.00 uur. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Foto: Podium in voormalige Paterskerk / DOMUSDELA.

zo 13 september
Tijd: 11:00
Locatie: DomusDela/Mariënhage
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 09/13/2020 11:00 09/13/2020 17:00 Europe/Amsterdam OMD: Open Huis DOMUSDELA Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven DomusDela/Mariënhage
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox