agenda

DVDA Rondleiding omgeving BIC 14.00 uur

Brainport Industries Campus (BIC) is een nieuwe werk- en opleidingsomgeving waar de hele keten van de maakindustrie vertegenwoordigd is. De campus is een aantrekkelijk vestigingsmilieu voor hightech bedrijven in de Brainport regio. In het omvangrijke gebouw van ca. 66.000 vierkante meter vinden toeleveranciers, specialistische bedrijven, startups en innovatieve onderwijs- en kennisinstellingen elkaar. De fabriek van de toekomst is het eerste cluster dat wordt gerealiseerd op de campus.

De BIC ligt in een wervende, groene omgeving. Dit Kempisch landschap heeft rijke biodiversiteit. In het ontwerp van Kruitkok landschapsarchitecten en Climmy Schneider zijn bestaande landschappelijke structuren zijn gehandhaafd en hergebruikt in de duurzame inrichting. De prairieborder rondom het bedrijfsgebouw sluit aan op de kleurstelling van gevel. Hier zijn allerlei ontmoetingsplekken en werk- en ontspanningsruimten gerealiseerd. Door de diversiteit aan toegepaste planten en bloemen heeft het gebied elke maand een ander uiterlijk. Ook zijn er innovatieve technieken toegepast om het regenwater vast te houden en grijswater te filteren. Meer weten over dit bijzondere landschapsontwerp? Wandel met de landschapsarchitect(en) mee om 14.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk.

zo 19 juni
Tijd: 14:00
Locatie: BIC
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 06/19/2022 14:00 06/19/2022 15:00 Europe/Amsterdam DVDA Rondleiding omgeving BIC 14.00 uur Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven BIC
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox