agenda

DDW: talkshow Future Cities

Wanneer we praten over Toekomstige Steden – Future Cities – denken we vaak aan gebouwen van glas en staal, al dan niet in een parkachtige setting, of aan futuristische transportsystemen met drones of snelle auto’s.

Echter, wanneer we een verhaal vertellen over een stad die we net hebben bezocht, dan hebben we het zelden alleen over het fysieke deel. We hebben het over sfeer en identiteit, over beleving.

Mensen maken de stad, ze reageren op hun omgeving en op elkaar. Als je naar toekomstige steden kijkt vanuit de gewenste beleving, wat betekent dat dan voor het ruimtegebruik, het vormgeving van de publieke ruimte, de creatie van diensten en voor de eigendomsstructuren in de stad? Hoe willen we de stad beleven?

Moderator Erna van Holland gaat op zoek naar de antwoorden in gesprek met Bart Mispelblom Beyer (architect/partner Tangram Architecten), Nadia Menkveld (econoom ABN AMRO), Paul Kuipers (zelfstandig architect) and Renée Scheepers (experience designer/ onderzoeker Scheepers&Renee). Engels is de voertaal van deze bijeenkomst. Check hier de link naar de live stream… Beeld: KCAP

di 20 oktober
Tijd: 17:00
Locatie: nvt
Aanmelden/tickets/download
Zet in mijn agenda 10/20/2020 17:00 10/20/2020 18:00 Europe/Amsterdam DDW: talkshow Future Cities Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven nvt
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox