agenda

DDW Natlab: Tomorrow living

Tijdens de DDW zijn er diverse activiteiten in Natlab, onder meer deze filmvertoning over de toekomst van onze woonomgeving. De vertoning betstaat uit vier korte documentaires die samen één serie vormen. De serie onderzoekt de impact op de woonomgeving van technologie en de onontkoombare ecologische, sociale en politieke veranderingen waarmee onze samenleving wereldwijd wordt geconfronteerd.

Het project werd ontwikkeld door het Huawei Milan Aesthetic Research Center onder leiding van Robert Thiemann, oprichter en hoofdredacteur van designmagazine Frame. Een aantal toonaangevende designers, architecten, kunstenaars en wetenschappers werkten mee, waardoor er een uitdagend een breed perspectief op de toekomst van woon- en leefomgeving ontstaat. De interviews in de Tomorrow Livingserie laten de ontelbare manieren zien waarop leefruimten kunnen worden ontworpen die een evenwicht zijn met de draagkracht van onze planeet en onze opkomende mixed reality.

za 22 oktober
Tijd: 13:00
Locatie: Natlab
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 10/22/2022 13:00 10/22/2022 14:40 Europe/Amsterdam DDW Natlab: Tomorrow living Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox