agenda

Buitenkans: Excursie

Op donderdag 16 juni organiseert Buitenkans* een fietstocht tussen Wuustwezel (B) en Zundert (NL). Aan beide zijden van de grens verkennen we het gemeenschappelijk buitengebied en bekijken enkele interessante plekken. We bezoeken onder meer palliatiefcentrum Coda, het Franciscanen Domein, uitkijktoren De Klot, Hofstede aan de dreef én boomkwekerij Lodders. In Zundert brengt een bus ons terug naar het startpunt in Wuustwezel. De kosten voor de excursie bedragen €25. Hier zit het volgende bij inbegrepen: koffie en gebak, de huur van een elektrische fiets, toelichting van een gids, een lunchpakket, een drankje in café De Bocht en de busrit. Meer info en aanmelden via deze website.

*Buitenkans is het architectuurnetwerk van de architectuurcentra uit Noord-Brabant en Turnhout en filmfestival TIAFF. Beeld: Frederik Maesen.

do 16 juni
Tijd: 09:15
Locatie: Wuustwezel (B) (vertrek- en eindpunt)
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 06/16/2022 09:15 06/16/2022 18:00 Europe/Amsterdam Buitenkans: Excursie Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Wuustwezel (B) (vertrek- en eindpunt)
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox