agenda

Bijeenkomst via Zoom: Slimme stedelijke mix

Op dinsdag 18 januari ontvangen we Adriaan Geuze in de serie Slimme stedelijke mix. Gastprogrammamaker Eric Frijters gaat met hem in gesprek over de actuele stand van zaken rond de ontwikkeling van het Emmasingelkwadrant én de gebieden Strijp-S en Strijp-T. Naast Adriaan Geuze ontvangen we Adrian Vickery Hill. Hij publiceerde onlangs de studie Foundaries of the future waarin hij het belang van maakindustrie voor steden verkent en vertaalt in strategieën. Met hem duiden we, ter introductie van het gesprek, het belang van lokale maakindustrie voor steden. Vanwege de onzekere situatie rond COVID-19 vindt het gesprek plaats via Zoom en start om 20.00 uur.

Adriaan Geuze is landschapsarchitect en oprichter van West 8 urban design & landscape architecture BV. Hij is in Eindhoven actief als supervisor van Strijp-S en Strijp-T én het Emmasingelkwadrant.

Adrian Vickery Hill werkt als onderzoeker, ontwerper en planner, en woont in Brussel. In het verleden was hij op verschillende gebieden actief, waaronder stedelijke duurzaamheid, mobiliteit, landbouw, beheer van ecosystemen, netwerken voor hernieuwbare energie en materiaalcycli.

Eric Frijters is architect en onderzoeker. Hij is samen met Olv Klijn oprichter van het in Amsterdam gevestigde ontwerp- en onderzoeksbureau FABRICations. Hij is daarnaast lector Future Urban Regions (FUR) aan de Nederlandse Academies van Bouwkunst. Het lectoraat onderzoekt stedelijke (eco)systemen en vernieuwende ontwerpmiddelen voor de bestaande stad.

Beeld: TAC en Emmasingelkwadrant

di 18 januari
Tijd: 20:00
Locatie: nvt: digitaal
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 01/18/2022 20:00 01/01/2022 22:00 Europe/Amsterdam Bijeenkomst via Zoom: Slimme stedelijke mix Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven nvt: digitaal
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox