agenda

Bijeenkomst: Slimme stedelijke mix

Op maandag 14 maart ontvangen we Frank Werner (KCAP) en Floris van der Zee (BURA) in de serie Slimme Stedelijke mix. Ook te gast is Ronald Rijnen (gemeente Eindhoven). Eric Frijters gaat met ze in gesprek over het combineren van wonen, werken en produceren bij binnenstedelijke verdichtingsopgaven. Beeld: verdichting Fellenoord / gemeente Eindhoven / KCAP.

Frank Werner is sinds 1996 werkzaam bij KCAP als architect/director. Hij heeft ruime ervaring in het ontwerpen en organiseren van stedenbouwkundige plannen op diverse schaalniveaus. Een van zijn focusgebieden zijn stedenbouwkundige herstructureringsplannen waarin  naast wonen ook sport-, vrijetijd- en winkelvoorzieningen worden gecombineerd. 

Floris van der Zee is partner van BURA  Urbanism. BURA heeft als missie het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor stedelijke vraagstukken. Het bureau wil veerkrachtige omgevingen ontwerpen waar mensen gezond en duurzaam kunnen werken én leven.

Ronald Rijnen is programmamanager Brainport City van de gemeente Eindhoven en betrokken bij KnoopXL.

Eric Frijters is architect en onderzoeker. Hij is samen met Olv Klijn oprichter van het in Amsterdam gevestigde ontwerp- en onderzoeksbureau FABRICations. Hij is daarnaast lector Future Urban Regions (FUR) aan de Nederlandse Academies van Bouwkunst. Het lectoraat onderzoekt stedelijke (eco)systemen en vernieuwende ontwerpmiddelen voor de bestaande stad.

 

ma 14 maart
Tijd: 20:00
Locatie: Natlab
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 03/14/2022 20:00 03/23/2022 22:00 Europe/Amsterdam Bijeenkomst: Slimme stedelijke mix Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox