agenda

Bijeenkomst: Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Maandag 21 februari 2022 tussen 20.00 en 22.00 uur staan we tijdens een speciaal stadsgesprek stil bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Onder leiding van Bart Cosijn spreken we met young professionals (jonge mensen tussen de 25 en 40 jaar) over de ruimtelijke toekomst van Eindhoven. Hoe zien zij hun toekomst? Wat zijn hun dromen en ambities? Hoe ervaren ze de klimaatveranderingen? Doen we genoeg? Wat zijn hun ervaringen op de overspannen woningmarkt? Welke oplossingen zien zij?

Om dit gesprek over deze complexe problematiek helder en gestructureerd te kunnen voeren hebben we de jonge toekomstonderzoeker Jessie Harms uitgenodigd. Ze schetst drie mogelijke scenario’s. Prikkelende perspectieven om los te komen van de dagelijkse praktijk en de huidige manier van kijken. Ook hebben we zes young professionals te gast, zij spreken over hun ambities, ervaringen op de woningmarkt, zorgen en kansen.

Het gesprek vindt plaats in Natlab en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Daarnaast is het debat live voor iedereen te volgen via deze link. Dit stadsgesprek wordt georganiseerd met medewerking van Natlab en EHVXL.

 

 

ma 21 februari
Tijd: 20:00
Locatie: Natlab
Aanmelden/tickets/download
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 02/21/2022 20:00 02/21/2022 22:00 Europe/Amsterdam Bijeenkomst: Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven Natlab
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox