agenda

ACE-sociëteit: bezoek S-West

Vanwege de grote belangstelling voor onze netwerkevents hebben we een extraatje ingelast. Samen met Orange Architects organiseren we een ‘Talk and Tour’ bij S-West. Terwijl we het project bezoeken gaan we dieper in op het concept van het plan aan de hand van het thema ‘ontwerpen in een industriële context’. Dit projectbezoek met afsluitende borrel vindt plaats op donderdag 12 mei tussen 16.00-18.00 uur.

S-West grenst aan de noordzijde aan de Torenallee, aan de westzijde aan Sint Lucas en aan de zuidkant aan het monumentale Natlab-gebouw. Aan de oostzijde van de plot bevindt zich SAS-3 (Woonbedrijf), een van de eerste nieuwbouw woonblokken die op Strijp-S zijn opgeleverd. S-West bestaat uit een ensemble van 4 gebouwen op een half verdiepte parkeerbak met daktuin. De totale grootte van het project is ca. 30.000 m2 BVO.

De vier woongebouwen hebben allemaal een eigen karakter, maar refereren  ook aan het industriële verleden van de plek. Aan de Torenallee hebben de plinten een commerciële invulling. Door het bouwblok meandert de informele wandelroute die de groene binnenplaats ontsluit. Meedoen? Stuur ons en mail.

do 12 mei
Tijd: 16:00
Locatie: S-West / aanmelders ontvangen bericht
Vragen? Mail ons!
Zet in mijn agenda 05/12/2022 16:00 05/12/2022 18:00 Europe/Amsterdam ACE-sociëteit: bezoek S-West Georganiseerd door Architectuurcentrum Eindhoven S-West / aanmelders ontvangen bericht
Contact
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox