actualiteit

Workshop en lezing Pieter van der Ree

Op vrijdag 28 maart verzorgt Pieter van der Ree een workshop en lezing in het Novalis College aan de Sterrenlaan in Eindhoven.

Tijdens de workshop verkent Van der Ree met de deelnemers de impact van de dagelijkse leefomgeving. Deze wordt gedomineerd door gebouwen, transportmiddelen en tal van technische apparaten. Deze beïnvloeden onze indrukken, gevoelens, gedachten en zelfs onze manier van handelen. Toch staan we maar zelden stil bij die indrukken en hun impact. Aan de hand van inleidingen, ruimteverkenningen, ruimte-ervaringen en tekenoefeningen wordt onderzocht hoe de gebouwde omgeving op ons inwerkt en wat dat voor de individuele deelnemers betekent.

Architect en publicist Pieter van der Ree (1958) is specialist op het gebied organische architectuur en als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Alanus Hochschule, een particuliere onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in de buurt van het Duitse Bonn.

Het Novalis College (foto) is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs en werd ontworpen door Wieke van Dongen (Inbo).

Locatie: Novalis College, Sterrenlaan 16, Eindhoven

Tijd: 10.30 tot 17.00 uur.

Ontvangst met koffie en thee vanaf 10.00 uur

Kosten:  € 30,- (aanmelden en betaling vooraf is noodzakelijk)

Aanmelden voor workshop kan door een mail te sturen: antroposofieeindhoven@gmail.com

Voordracht (zonder workshop)

Tijd: 15.30 tot 17.00 uur

Toegang: € 5,- (aanmelding is gewenst, maar niet noodzakelijk)

Organisator: Oloid, het ontmoetingscentrum voor antroposofie in Eindhoven,

Uitgebreidere informatie is te vinden op de website van Antroposofie Eindhoven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox