actualiteit

Nieuwe bestuursleden…

Per 1 juli 2023 treden André van der Zalm en Floor Frings toe tot het bestuur van Architectuurcentrum Eindhoven. Ze volgen Jelle Houben en Eric Leijten op die vorige jaar september na een jarenlange betrokkenheid aftraden.

André van der Zalm heeft een achtergrond in de vastgoedontwikkeling en is momenteel werkzaam als regiomanager bij Synchroon, een ontwikkelaar met hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf wil onder meer met natuurinclusieve en circulaire projecten een verschil maken. André werkte hiervoor bij Dura Vermeer Bouw Zuid en als zelfstandig strategisch adviseur en associé bij Fakton.

Floor Frings is architect en partner bij het Eindhovense architectenbureau Werkstatt. Daarvoor werkte ze bij MATO architecten, dat ze zes jaar runde, bij Open Architecture Office (OAO) en bij Collaboration O. Floor is onder meer gefascineerd door de rol van het menselijk lichaam in relatie tot architectuur. Materiaalgebruik en tactiliteit spelen daarom een belangrijke rol in haar ontwerpaanpak. Deze twee thema’s staan ook centraal in de expositie die ze onlangs samen met Iggie Dekkers inrichtte in het Albert van Abbehuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox