actualiteit

De grote verbouwing van Brabant

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie presenteert in januari en februari 2023 de 33 Brabantse projecten uit de oogst van het Actieprogramma Ruimtelijk Ontwerp en de Voucherregeling Ruimtelijk Ontwerp. De presentatie bestaat uit twee bijeenkomsten en een expositie in het Brabantse Provinciehuis.

Op woensdag 8 februari 2023, tussen 13.30-17.30 uur vindt in het Provinciehuis in Den Bosch de ‘Brabantse oogstbijeenkomst’ plaats. Centraal staat de vraag op welke manier ontwerpkracht kan bijdragen aan de grote ruimtelijke opgaven in Noord-Brabant. Aan het slot van de manifestatie met lezingen en sessies rond uiteenlopende opgaven, opent Erik Ronnes, gedeputeerde Ruimte en Wonen, de expositie ‘Brabantse oogst’. De expositie is daarna een aantal weken te zien tijdens openingstijden van het Provinciehuis. Bekijk hier de introfilm. Meld je hier aan voor de Brabantse oogstbijeenkomst.

Noord-Brabant is de startlocatie van de reis die het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in 2023 maakt langs de provincies met de oogst uit het Actieprogramma Ruimtelijk Ontwerp en de Voucherregeling Ruimtelijk Ontwerp. Provincies zijn meer dan ooit aan zet als het gaat om de toekomstige ruimtelijke ordening en vormgeving van onze leefomgeving. Beeld: ‘Nieuwe Oogst’ winnend ontwerpprijsvraag Biobased Bouwen Oirschot, ORGA, De Urbanisten en Copijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox